Candlelight_logo_wit2

Candlelight bestaat dit jaar 50 jaar! In 1967 droeg Jan van Veen voor het eerst een gedicht voor op de radio. Kila van der Starre doet onderzoek aan de Universiteit Utrecht en is benieuwd naar de luisteraars van Candlelight. Samen met Jan van Veen stelde ze een enquête op. Iedereen die de online vragenlijst invult, maakt kans op een Candlelightprijzenpakket. Je kunt de enquête ook invullen op je smartphone of tablet. Het invullen duurt ongeveer 7 minuten. Klik hieronder om de vragenlijst in te vullen.

Welkom bij Candlelight!

Jan van VeenDag en nacht, 7 dagen per week, de allermooiste muziek op Candlelight Radio. En van maandag- t/m vrijdagavond tussen 22.00 en 23.00 uur op Candlelight Radio en op zondagavond tussen 22.00 en 24.00 uur op 100%NL gedichten van luisteraars.

Heb jij ’n gedicht geschreven dat je met Candlelight wilt delen? Mail het aan Jan van Veen, maar lees eerst even de info op de contactpagina.

Als jouw gedicht wordt uitgezonden krijg je vooraf per e-mail bericht. Ik wens je veel plezier bij het luisteren naar Candlelight Radio.

Heb je een vraag? Wil je iets weten over de muziek die we draaiden? Of over een gedicht dat je hebt gehoord? Kijk dan even op de contactpagina en stuur ons een e-mail. Ook muzikale suggesties zijn welkom.